Kommune Kredit

Kommune Kredit

Ikke bare talknusere

En ny identitet

66 portrætter

66 portrætter

1 lokation

Ny visuel identitet

Hos KommuneKredit er målet at skabe værdi og råderum for deres kunder, så de får flere muligheder for at finansiere deres ønsker. Derfor lægger de selv i deres arbejdsfremgang stor vægt på holdarbejde og en rummelig atmosfære, hvor der er højt til loftet men altid med en klar målsætning om, hvad der arbejdes frem mod. De er professionel mennesker med en masse ekspertviden, men de er også mere end bare talknusere. Det ville vi meget gerne give et indtryk af med deres portrætter.

KommuneKredit_01

Det var super nemt at bruge TRUX til vores medarbejderfotos. Vi fik i god tid en bookingside, hvor hver enkelt medarbejder kunne booke sig ind, når det passede dem. Og lastbilen holdt lige foran hoveddøren, så der ikke skulle spildes tid på transport. Vi er rigtigt glade for resultatet.”

Ann Qureshi, Assistant Vice President
The Secretariat, KommuneKredit

KommuneKredit_02
KommuneKredit_03
KommuneKredit_05

"Den overordnede mørke baggrund kontrasterer blidt med mennesket i portrættet og hjælper til at bringe det der særlige glimt i øjet frem. Det kan godt være, de tilbringer en stor del af deres arbejdsdag med snuden nede i tal og andre forholdsvis støvede ting, men inde bag møder man stadig en varm og imødekommende personlighed."

— TRUX 

KommuneKredit_04
KommuneKredit_07
KommuneKredit_06
KommuneKredit_08

phone
+45 – 71 740 700

Linkedin

Linkedin

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram